Informatii

 

FORMULAR DE COMANDA

1.   Dati click pe produsul pe care doriti sa il achizitionati

2.   Apasati butonul “Adauga in cos”

  

3.  Dati click pe butonul “Vezi cosul”

 

4.  Apasati butonul “Expediaza comanda”

 

5.    Dupa ce ati completat campurile obligatorii, se apasa butonul  “Inregistrare si expediere comanda”

 

6.    Dupa acest pas, comanda a fost trimisa catre reprezentantul nostru de vanzari si veti fi contactat in scurt timp.

Puteti sa va intoarceti inapoi in magazin, apasand butonul "Inapoi in magazin"

 

 

Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.antistatice.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si asociatii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.antistatice.ro, ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.antistatice.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI

Prin accesarea site-ului www.antistatice.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mailuri adresate S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic sau prin telefon, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin telefon.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.antistatice.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.antistatice.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu acceptul implicit al utilizatorului de catre S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate de catre utilizator pe tot parcursul utlizarii site-ului vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este crearea unei baze de date cu clientii interesati de ofertele si produsele noastre, acestia urmind sa primeasca informari despre eventualele promotii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor vizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. din Craiova. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie: *Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.antistatice.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.antistatice.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.antistatice.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. ofera garantie conforma legilor in vigoare. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele sunt insotite de certificate de garantie. S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Valoarea maxima a obligatiilor S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. de la respectivul client.

CONDITII DE RETUR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.Singurele costuri care pot cadea in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre client.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre client in conditiile stabilite de lege, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. are obligatia sa ramburseze sumele platite de client fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre client.
Returul produsului se face doar in conditiile in care acesta este intact, iar continutul pachetului produsului este complet.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul social in Craiova, Str. Amilcar Sandulesu 15 , Bl A23 SC2 AP 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/340/2004si cod unic de inregistrare RO16174216, nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. ofera garantie pentru produsele comercializate pe site, conform legislatiei in vigoare.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul social in Craiova nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 


ANTISTATICE| BETONIERA| BINOCLURI INFRAROSU NIGHTVISION| DISCURI ABRAZIVE| MANUSI| GENTI DE SCULE| LANTERNE CUTITE| LANTERNE PROFESIONALE| NERAMO| ORGANE DE ASAMBLARE| SCULE-UNELTE| SCULE-UNELTE-INSTALATII| SURUBUL| TOTALMAG| TACTICAL GEAR|